• 070-3860134
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LUIE OF STEILE TRAP

De Luie of Steile trap wordt bepaald door de hellingsgraad. Een trap van 45 graden of hoger wordt gezien als steile trap en is perfect voor een trap die u niet vaak gebruikt, zoals een zoldertrap. Voor de hoofdtrap in uw woning is het aangeraden een hellingsgraad van iets minder dan 45 graden te kiezen. Wanneer de hellingsgraad erg klein wordt, spreken we van een luie trap.

Hoe steiler uw trap, hoe minder plaats hij natuurlijk inneemt. Ideaal voor een zoldertrap, waar de ruimte vaak compacter is. Een voordeel van een luie trap is dat wanneer deze mooi geïntegreerd is in een woning, hij een esthetische meerwaarde voor het interieur kan betekenen.

Wij beschikken over veel kennis en vaardigheden voor het maken van een goede trap. En voor het maken hiervan kunnen wij met alle verschillende houtsoorten overweg. Dus of het nu om Merbau, Meranti, Eiken, Grenen, Vuren, Beuken of een andere houtsoort gaat, wij hebben de kennis en ervaring om een fraai resultaat neer te zetten.

Kortom: Door onze de jarenlange ervaring in standaard maar ook in exclusieve maatwerktrappen zijn wij in staat om die trap te maken die door u gewenst is!

Kom eens met ons praten over de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

Hoofdmenu

Image

Contact

Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen

Informatie