• 070-3860134
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerken

FSC Keurmerk

 

FSC keurmerk hout

Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. Alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties bevelen FSC aan. Dit maakt FSC uniek. Kies daarom voor FSC-hout en draag bij aan bescherming van bossen wereldwijd!

Wist u bijvoorbeeld dat in een gemiddelde woning vier kubieke meter hout verwerkt wordt? Driekwart daarvan betreft naaldhout en plaatmateriaal. Voor alle toepassingen is echter hout beschikbaar met FSC-keurmerk. Denk bijvoorbeeld aan trappen.

Gemiddeld gaat er in een standaard eengezinswoning met twee verdiepingen zo'n anderhalve kubieke meter traphout. Inmiddels is een flink aantal trappenfabrieken FSC-gecertificeerd, waaronder Trappenfabriek J.A. van Haaster & Zn.. Volgens Arko van Haaster van de trappenfabriek is er ruim voldoende FSC-hout beschikbaar om aan de vraag naar FSC-trappen te voldoen. Arko van Haaster: "We zien de vraag naar FSC-houten trappen toenemen en wij kunnen dat zonder problemen leveren".

Wilt U ook bijdragen aan de natuur, aan een eerlijke prijs en aan een betere wereld?  

Tegen onverantwoorde kap en ontbossing?           

Kies dan voor een trap van hout met het FSC-keurmerk!            

Hoofdmenu

Image

Contact

Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen
Graag de verplichte velden vullen

Informatie